59_Sfeerbeeld-Boss-Wonen-1.jpg

Binnenkort in verhuur

Wie durft met ons de bouw op?Wie durft met ons de bouw op?

57 unieke lofts
in 's-Hertogenbosch

Stel je eens voor... Ruim en betaalbaar wonen, in het centrum van 's-Hertogenbosch. De stad en het openbaar vervoer binnen handbereik, cultuur om de hoek. Aan de Boschveldweg in 's-Hertogenbosch vind je die plek, in één van de 57 gloednieuwe lofts. De woningen zijn van uiteenlopende grootte en volledig naar eigen smaak in te richten. Je hebt een eigen of gezamenlijk dakterras en voldoende parkeergelegenheid - en dat alles in het centrum van de stad. Jij staat centraal.

Een unieke plek

De ´s-Hertogenbosch Lofts bevinden zich aan de Boschveldweg 17. Pal naast het station wordt een kantoorgebouw omgetoverd tot een fantastisch gebouw om in te wonen. 57 stadslofts geven jou de mogelijkheid je eigen woonwensen gestalte te geven. De woningen zijn betaalbaar en ruim, met oppervlaktes van 44 m² tot maar liefst 97 m². Van buiten lijkt het alsof het complex uit meerdere panden bestaat. Dat zorgt samen met het kleurgebruik voor een stijlvolle en eigentijdse uitstraling. Zie jij je er al wonen?

Neem de vrijheid

Daar waar je woont, dat is jouw plek. Een plek die je helemaal toespitst op jouw wensen, waar je je thuis voelt. In één van de 57 ´s-Hertogenbosch Lofts creëer je die plek. Je kunt kiezen uit oppervlaktes tussen 44 m² en 97 m² en een gezamenlijk of eigen dakterras. En dat voor een huurprijs vanaf ongeveer € 655,- p/m. Elke loft biedt je één grote ruimte, die jij als huurder helemaal naar eigen wens inricht. Je hebt alle vrijheid om er je eigen draai aan te geven – en er die ook te vinden. In de ´s-Hertogenbosch Lofts sta jij centraal.

Schrijf je nu alvast in via onze site of per mail aan info@bosswonen.nl

BOSS WONEN - NIEUWS

** BOSS Wonen is ook 's avonds tot 23:00 uur telefonisch bereikbaar!**

12-10-2011

BOSS Wonen is ook 's avonds tot 23:00 uur telefonisch bereikbaar!

Lees meer

Maak een afspraak