Verwersstraat 108
5211 HZ
's-Hertogenbosch
T 073 612 30 30
E info@bosswonen.nl
53_sfeerbeeld.jpg

NIEUWS

** Nu in verhuur: appartementen en studio's vanaf € 575,- p/mnd nabij centrum 's-Hertogenbosch **

8-8-2012

Binnenkort in de verhuur: studio's en appartementen vanaf ca. € 575,- p/mnd op loopafstand van het centrum van Den Bosch.

Schrijf u nu alvast in zodat u als eerste de keuze heeft! www.bosswonen.nl / 073-6123030

STARTERSAPPARTEMENTEN IN 'S-HERTOGENBOSCH

Binnenkort zal worden gestart met de verbouw van 50 starters appartementen in 's-Hertogenbosch.  De ligging is uniek: De Kooikersweg  is gelegen nabij het centrum van ’s-Hertogenbosch, dichtbij de natuur en op nabij het Centraal station en het Paleiskwartier. De westzijde van het Centraal station in ‘s-Hertogenbosch is de afgelopen jaren veranderd in een levendig, nieuw stadscentrum. Er is altijd wat te doen. Bovendien bevindt de gezellige historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch zich praktisch om de hoek. Naar de film, een terrasje pakken, winkelen, het café induiken of lekker uit eten gaan: de binnenstad is altijd dichtbij! Bovendien bevinden zich op enkele autominuten de doorgaande randwegen van ’s-Hertogenbosch. De appartementen zijn er in verschillende typen, deze zullen binnenkort op de site worden getoond. Tevens is op korte termijn een modelwoning te bezichtigen.
Huurprijzen vanaf euro 575 per maand tot euro 755,- per maand.
Voor deze woningen is een apart tarief voor bemiddelingskosten van toepassing; een vast bedrag van euro 179 inclusief BTW.